Bahmuțeanu, în lacrimi. Mama Adrianei: Prigoană i-a zis "din cauza ta a murit copilul"

adriana-bahmuteanu-gabriel-petrescu
adriana-bahmuteanu-gabriel-petrescu

Adriana Bahmuțeanu a început să plângă în timpul unei emisiuni televizate. Motivul lacrimilor a fost suferința mamei ei, care i-a fost alături și în timpul căsniciei cu Silviu Prigoană, dar și după. 

"Ultimele lui (Prigoană) declarații m-au înfuriat. El a dat vina pe ea că le-a murit copilul", a spus mama Adrianei Bahmuțeanu, într-o intervenție televizată, la Acces direct. Ea a mai spus că "Un om care iubește atât de mult, așa cum s-a exprimat el, n-ar fi procedat în felul ăsta, nu și-ar fi lăsat copiii și nevasta șase luni fără să știe de ei". El ne-a dat afară pe toți "la pachet". Mama Adrianei a mai spus că, atunci când au plecat de acasă, se așteptau ca Silviu Prigoană să vină după ele. Ea a adăugat "Au fost date afară de la serviciu și ea (Adriana) și sora ei. Am fost puse în niște situații penibile. Nu aveam bani. Noi am plecat în papuci de acasă. Și copiii la fel. Adriana s-a descurcat exemplar.".

După moartea copilului celor doi, mama Adrianei a spus că și-a dat seama că Prigoană este rece față de familie. "L-am întrebat: 'Tu ai suflet de granit, tu ești chiar așa piatră?'". Mama Adrianei a adăugat "Să-ți pierzi copilul este cel mai greu moment din viață", iar Silviu Prigoană i-a zis atunci "Din cauza ta a murit".

Adriana Bahmuțeanu a izbugnit în lacrimi atunci când a văzut-o pe mama ei. Ea a spus "Eu nu doream ca mama să mai sufere. Ea trebuia sa își trăiască bătrânețile liniștită. Prigoana să îi fie recunoscător că i-a crescut copiii!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel