Urmărește emisiunea live


Bahmuțeanu, despre împăcare: "Mortul de la groapă nu se mai întoarce"

adriana-bahmuteanu-gabriel-petrescu
adriana-bahmuteanu-gabriel-petrescu

Omul de afaceri Silviu Prigoană, sfâșiat de durere, i-a făcut declarații de dragoste, într-o emisiune televizată, fostei lui soții. Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat înduplecată de cuvintele lui. "Mie mi se pare puțin credibil ce spune", a subliniat ea. 

"Nu mai vreau să discut despre fostul meu soț", a spus tranșant Adriana. Ea a adăugat  "Mortul de la groapă nu se mai întoarce. Soțul meu este o persoană la 50 de ani, așa și-a dorit să trăiască, departe de noi. Mie mi se pare puțin credibil ce spune el".

Adriana Bahmuțeanu a mai spus, potrivit Libertatea, că refuză să comenteze despre ceea ce spune soțul ei, iar dacă el are ceva de spus are ușa casei ei deschisă. Ea a mai declarat "Nu am resentimente față de el. Deocamdată am o altă relație și nu vreau să mai rănesc pe nimeni din jurul meu. Nu mi se pare în regulă să apar toată ziua la televizor și să vorbesc despre divorț. M-am săturat și am obosit".

Potrivit unor imagini difuzate de Wowbiz, marți seară, Adriana Bahmuțeanu a mers acasă la fostul soț, iar când a ieșit era liniștită și zâmbitoare. Ea s-a rezumat la a spune "E complicat", potrivit enational.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel