Bahmu, foc și pară pe Prigoană, aflat la Milano cu o brunetă

adriana_bahmuteanu
adriana_bahmuteanu

Despărțirea dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu pare iminentă, mai ales după ce prezentatoarea TV a urmărit o filmare în care soțul său pare să fie în compania unei brunete la o petrecere din Milano. "Îmi pare rău că am pierdut timpul cu un astfel de om", care este gentil cu toate panaramele, a comentat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea CANCAN TV, difuzată la Acasă TV.

Considerând că nicio "fată serioasă" nu ar pleca cu Silviu Prigoană când știe că are doi copii mici, Adriana Bahmuțeanu a izbucnit după ce a vizionat clipul cu soțul ei aflat la o petrecere în Milano: "Pe mine niciodată nu m-a dus la Milano. Asta şi-a dorit! Piţipoance pe la dracu să îl pieptene. Pe bruneta din clip nu am văzut-o niciodată în anturajul nostru. Din anturajul meu nu făceau parte curve, prostituate, ci oameni normali. El a rămas cu tot felul de pitifelnici din aştia care-i ţin tira şi cu tot felul de piţipoance. Nu îmi pare rău că am plecat de acasă", a explicat Bahmuțeanu, potrivit cancan.ro.

"Dacă el crede că două curve înlocuiesc familia lui și copiii lui, se înșală amarnic. O să vadă el când copii cresc. El este foarte gentil cu toate panaramele. Îmi e silă de asemenea personaje, îmi pare foarte rău că am pierdut timpul cu un astfel de om și îmi pare rău că suferă copii acuma și imi pare rău că am stat lângă el atâția ani", a spus Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se află în pragul celui de-al patrulea divorţ în cei opt ani de când se cunosc, după ce omul de afaceri i-a făcut soţiei sale plângere la Protecţia Copilului şi la poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel