Bahmuțeanu, probleme de sănătate. Demisie din televiziune

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuţeanu a început anul cu un anunţ neașteptat. Vedeta şi-a dat demisia de la Antena Stars şi se retrage, cel puţin temporar, din televiziune. 

Se pare că Bahmuțeanu are motive întemeiate pentru care a luat această decizie radicală. Ea are probleme de sănătate şi nu mai poate continua să facă parte din emisiunea „Agenţia VIP".

Adriana Bahmuţeanu făcea echipă cu Cristi Brancu şi Bianca Sârbu, în emisiunea „Agenţia VIP", dar a anunţat azi că demisionează scrie Cancan. Vedeta are nişte probleme de sănătate care nu-i mai permit să ducă acelaşi stil viaţă solicitant şi stresant.

Andriana Bahmuţeanu a mărturisit că are probleme destul de serioase cu spatele şi că face fizioterapie şi alte tratamente.

Pentru că nu are cum să împace aceste probleme cu viaţa de prezentatoare TV, ea a decis să pună sănătatea pe primul loc şi să se concentreze mai mult la ea. Cel mai probabil diagnosticul pus de medici este discopatie lombară, care reprezintă deteriorarea discurilor intervertebrale de la nivelul coloanei lombare. În cele mai multe cazuri este determinată de microtraume repetitive şi de stresul fizic, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel