Bahmu, de frica lui Prigoană, și-a activat alarma

bahmu
bahmu

Adriana Bahmuțeanu s-a baricadat în casa pe care a închiriat-o, deocamdată până pe 5 septembrie, de frica soțui său ”influent” care o acuză că i-a răpit copiii, considerându-se insuficient apărată. ”Am şi buton de panică care duce şi la Poliţie şi la firma de pază”, a declarat marți la România TV soția deputatului Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu susține că a primit un mesaj de amenințare din partea soțului său, Silviu Prigoană, care i-a pus în vedere că va apela la justiție dacă nu-i va aduce pe cei doi fii ai lor acasă, în termenul stabilit de el.

"Nu negociez cu teroriştii şi răpitorii. E ora 19:30 data de 13 august 2012. Ai termen 24 de ore să aduci copiii acasă. În caz contrar, voi aplica procedurile legale privind răpirea", i-ar fi spus democrat-liberalul Prigoană.

De teamă că s-ar putea trezi cu bodyguarziii soțului său ca să îi ia copiii cu forța, Adriana Bahmuțeanu și-a luat măsuri de siguranță: "Am activat alarma, am verificat cu firma de pază, am să sun şi la 112 dacă mă trezesc cu un musafir nepoftit în casă. Mă consider insuficient apărată. Mă gândesc că-şi poate folosi influenţa pe care o are ca să-mi facă lucruri rele", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Mai mult, ea a mers și la judecătoria sectorului 3, unde a văzut plângerea depusă de soţ, care cere încredinţarea copiilor, dar şi un ordin de restricţie împotriva ei, însă nu exclude și posibilitatea ca Silviu Prigoană să-și folosească influența pentru a reuși să-i ia copiii.

"La propriu, casa e securizată. Prigoană e bine venit în casă cu condiţia să nu vină cu bodyguarzi. Voi părăsi casa în condiţii de siguranţă şi să rămână copiii în siguranţă. Mă gândesc că-şi poate folosi influenţa că e un om cu foarte mulţi bani, dar mă aştept ca tatăl copiilor mei să nu facă asta. Am şi buton de panică care duce şi la Poliţie şi la firma de pază. Bodyguarziii patrulează. Am văzut şi eu azi (n.r - marţi) dosarul, ne constituim apărarea. Mi se pare incredibil ca un tată responsabil să-i interzică mamei să-şi vadă copiii şi ar fi incorect să fiu privată de a-mi vedea copiii timp de 6 luni de zile. Mi-a spus că va recurge la toate măsurile legale pentru ca minorii să vină acasă. Prigoană este în ţară. Am recurs la serviciile lui Bogdan Drăghicii”, a declarat, la România TV, Adriana Bahmuțeanu.

Ea speră în continuare ca scandalul cu Silviu Prigoană să nu degenereze și propune ca situația actuală să fie rezolvată prin dialog și nu prin forță.

”Domnul Prigoană e mediator, mi se pare incredibil să nu dorească această comunicare, mi s-ar părea corect să accepte discuţia cu un mediator", a mai adăugat Bahmuțeanu, care, întrebată cât timp va sta închisă în casă, a precuzat că "deocamdată până în 5 septembrie. Am o locuinţă foarte frumoasă, sunt ok, sunt bine şi merg mai departe cu fruntea sus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel