EXCLUSIV  Aurelian Temișan și Monica Davidescu, secretul celor 24 de ani de iubire

Monica Davidescu și Aurelian Temișan
Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au descoperit că nu pot trăi unul fără celălalt.

Despre Monica Davidescu și Aurelian Temișan se poate spune că sunt făcuți unul pentru altul. Se completează reciproc și se observă cu ochiul liber că iubirea și comunicarea există în relația lor. De când o au pe Dora, fiica lor, au parte de mai multă bucurie și împlinire. S-au cunoscut în urmă cu 24 de ani, pe 13 Ianuarie, și asta le-a purtat noroc. Recunosc că nu a fost dragoste la prima vedere, ci treptat s-au îndrăgostit unul de altul descoperind afinități și lucruri ce i-a apropiat. S-au văzut prima dată la un bar unde Monica prezenta, iar el cânta. A fost frapat de frumusețea și distincția ei, de talentul, naturalețea, șarmul ei. Pe actriță a incitat-o faptul că el era vedetă și voia sa știe cum e și cum gândește un star de calibrul lui Aurelian Temișan care era în mare vogă atunci. El a condus-o acasă spunându-i că stă lângă ea deși stătea foarte departe de Monica, dar așa e când ești îndrăgostit.

Cerere in căsătorie simplă având alături prietenii


Încet, încet s-au descoperit dându-și seama că dragostea e cea care îi leagă și îi face să fie fericiți împreună. A urmat o cerere în căsătorie simplă, acasă, alături de câțiva prieteni de ai lor care au apărut rând pe rând. Dupa șapte ani de relație s-au căsătorit. A fost o nuntă elegantă, frumoasă, la Palatul Snagov și de atunci fac un cuplu sudat, puternic, frumos. De multe ori nu au nevoie de cuvinte, se înțeleg din priviri. Recunosc cu duioșie că iubirea lor e trainică chiar dacă au mai avut și disensiuni ca în orice cuplu, dar au găsit înțelepciunea să le depășească și să fie la fel de îndrăgostiți și să trăiască o dragoste matură și profundă. Magia iubirii nu i a părăsit nici acum. Au avut și spectacole la care au colaborat, dar fiecare are cariera lui, amândoi fiind artiști de succes.

(w670)

Fetița lor, Dora, le moștenește talentul artistic

La rândul ei Dora care are opt ani le calcă pe urme având talent și apărând în concert alături de tatăl ei și Monica, dar și pe un podium de modă cu mama ei. E un copil responsabil și sensibil și e normal să moștenească talentul părinților ei. Se poate spune că iubirea este cuvântul care domnește la cei trei. În ceea ce privește relația lor, Monica și Aurelian au învățat că dragostea este primordială pentru ei și nu pot trăi altfel.

(w670)

Se văd îmbătrânind împreună înconjurați de copii și nepoți

Locuiesc într-o casă frumoasă, luminoasă, pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Actrița este și cea care își răsfață soțul și pe fetița cu preparate culinare delicioase bio foarte sănătoase. Știe să gătească multe feluri. Cei doi, tată și fiică fiind încântați de acele delicii culinare. Monica și Aurelian au descoperit că iubirea lor a crescut și a devenit mai puternică. Într un fel sau altul, dacă e să credem în lucruri predestinate, energii și întâlniri din alte vieți, asta i-a făcut să fie împreună și a contat în special pentru Monica. Se văd îmbătrânind împreună înconjurați de copii și multi nepoți. E clar că au descoperit în mod unic miracolul dragostei.

Vezi și: Aurelian Temișan, probleme cu soția, din cauza unei femei: S-a terminat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel