Urmărește emisiunea live


Aurelian Temișan își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Abia de-acum începe nebunia". Cea mai mare dorință a actorului

Foto: Instagram Aurelian Temișan
Foto: Instagram Aurelian Temișan

Aurelian Temișan a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cea mai mare dorință pe care o are o dată cu împlinirea vârstei de 50 de ani, dar și despre secretul unei relații longevive. 

Aurelian Temișan a schimbat astăzi prefixul, când a împlinit vârsta de 50 de ani. Actorul a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, că se simte mai bine ca niciodată acum, vârsta fiind doar un număr. Mai mult, acesta este sigur de faptul că marile provocări de-abia de-acum încep.

Secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu

Monica Davidescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei. În acea postare, actrița își exprima toată dragostea și admirația pe care i-o poartă celui cu care este căsătorită de 16 ani. În acest sens, Aurelian Temișan a ținut să precizeze că, în realitate, este vorba despre 28 de ani de iubire. Actorul a dezvăluit astfel și secretul unei relații longevive. 

"Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", a dezvăluit actorul într-un interviu pentru Spectacola. 

CITIȚI AICI INTEGRAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel