Aur pentru România, la trio, la CE de Gimnastică aerobică de la Romexpo

gimnastica-aerobica-romexpo
gimnastica-aerobica-romexpo

România a cucerit aurul în proba de trio, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Romexpo. Tudorel Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir şi Petru Porime-Tolan au ocupat primul loc la trio seniori, cu 21,950 puncte, devansând Rusia, 21,200 p, şi Franţa, 21,150 p.

La perechi mixte seniori, România 1 (Tudorel Valentin Mavrodineanu, Andreea Bogati) a ratat medalia de bronz pentru doar 50/1000, terminând pe locul 4, cu 21,050, devansată de Franţa 1, 21,500 p, Spania, 21,450 p, şi Rusia, 21,100 p. România 2 (Mihăiţă Iulian Cimpoi şi Delia Lăcătaru) s-a clasat pe 7, cu 19,800 p, transmite Agerpres.

La seniori, România a mai cucerit o medalie de aur, prin Oana Corina Constantin, şi una de bronz, prin Maria Luisa Pavel, la individual feminin.

România a obţinut două medalii de aur, două de argint şi una de bronz, duminică, în finalele probelor de juniori de la ediţia a 7-a a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică, găzduită de Complexul Romexpo din Bucureşti.

La juniori, România a câştigat medalia de aur în proba de trio (Bianca Maria Gorgovan/Alina Radu/Diana Cristina Deac), dar şi argintul (Carmen Florentina Iliescu/Lavinia Ioana Panaete/Premia Matei), aurul la grup (în formula Alina Radu, Bianca Maria Gorgovan, Diana Cristina Deac, Carmen Florentina Iliescu, Amalia Nicola, Premia Matei), argint la junioare (Alina Radu) şi bronz la juniori (Cristian Drăghici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel