Augustin Viziru, DAT AFARĂ de la PRO TV pentru că avea COVID. De ce și cum a dispărut, de fapt, din serialul "Vlad"

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Augustin Viziru a spus adevărul despre dispariția sa din serialul "Vlad".

Augustin Viziru a trecut prin momente neplăcute după ce, fiind infectat cu SARS-CoV-2, producătorii serialului în care juca nu l-au înțeles, așa că a fost dat afară fără nici măcar o explicație.

Este vorba despre serialul "Vlad" de la PRO TV, în care Augustin Viziru a primit propunerea să joace, iar mai apoi s-a trezit dat afară chiar în unele dintre cele mai dificile momente din viața lui.

"Toată echipa era un pic reticentă că nu mă cunoștea nimeni personal. Nu jucasem cu niciunul dintre actori. După o zi de filmare eram frați.

Am cunoscut mulți actori care veneau pe la filmări și făceau figuri, epatau și se dădeau mari. Când simțeam că trebuie să ajut, ajutam, când simțeam că trebuie să mă retrag, mă retrăgeam și după s-a schimbat toată situația. După ne-am înțeles până la final", a declarat Augustin Viziru.

"Ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon să mă fi anunțat cineva"

Actorul le-a transmis producătorilor că are COVID-19, iar aceștia au decis ca personajul lui să fie scos din scenariu, pentru că nu aveau timp de pierdut cât Augustin Viziru stătea în izolare.

Actorul a mai spus că superiorii săi nu l-au contactat și a aflat de la o angajată de la contabilitate că trebuie să întrerupă contractul. Ultima sa apariție a fost pe 6 decembrie 2021.

"Finalul a fost unul total neașteptat. Nu vreau să îi supăr, dar m-am îmbolnăvit de Covid-19. Eram acasă și primesc telefon de la contracte: "Augustine, să facem plata".

"Păi cum să faci plata că mai am două trei zile de filmat?" Eu mi-am negociat să nu-mi dea banii cu țârâita, măcar să înțeleg ceva din ei.

Așa am aflat că m-au scos din ultimul episod, linia personajului era scrisă complet altfel.

Ce m-a deranjat este că nu am fost anunțat. Ceea ce mi s-a părut puțin ciudat, dar în același timp nu poți să pierzi o zi de filmare și să stai după mine. Totuși cred că ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon să mă fi anunțat cineva", a mai spus Augustin Viziru.

"Am avut atâtea dezamăgiri în viața asta, încât nu prea mă mai pișcă chestiile minore"

"Eu de foarte mult timp am înțeles meseria asta și o tratez foarte serios. Eu îmi dau sufletul acolo. Eu în orice proiect joc și dacă trebuie să sar de la etajul trei și pot să îmi rup mâna, eu sar, nu am rețineri. Dau tot când filmez, pentru mine în primul rând.

Când nu primești același lucru, în schimb, e puțin frustrant. Am avut atâtea dezamăgiri în viața asta, încât nu prea mă mai pișcă chestiile minore. Nu sunt foarte mulțumit de cum au pus problema cu mine", a încheiat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel