Asia Express, o nouă ELIMINARE. Ancora a fost ROȘIE. Cine a ajuns în SEMIFINALĂ

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta pe Antena 1. Iată prin ce probe noi vor trece vedetele și care sunt echipele care ajung în semifinală. 

Asia Express - Drumul Comorilor, 8 aprilie 2020 Nu ratați miercuri seara, de la ora 20:30, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 8 aprilie 2020 Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele cinci echipe rămase în competiție. Vom afla ce culoare va avea ancora, dacă va exista vreo echipă eliminată și cine merge mai departe în semifinală. 

În urma imunității, Alex Abagiu - Radu Vlăduț și Speak - Ștefania sunt cele două echipe care și-au asigurat deja locul în semifinală.

În cursa pentru Ultima Șansă, dar și pentru locul în semifinală luptă astăzi Adda - Cătălin, Răzvan Fodor - Sorin Bontea și Alina Ceușan - Carmen Grebenișan. 

Ordinea în care au ajuns echipele din cursa pentru Ultima Șansă

Locul 1: Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Locul 2: Adda și Cătălin

Locul 3: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția Asia Express, ancora fiind roșie. Cele patru echipe rămase în competiție se pregătesc acum de probele din semifinală și mai au un singur pas până la finală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel