Artist român, acuzat că este terorist și vrea să detoneze o bombă în AVION

Scutaru Cristina / 16 mai 2017 / 21:17 Salveaza PDF Comentarii

Cântărețul Mike Diamondz a fost umilit în avion, fiind luat drept un terorist.

În timpul zborului, el a fost acuzat de un pasager că va detona o bombă.

"Am fost în weekend la Marseille să prezint o gală de lupte. La întoarcere, avionul a avut escală la Istanbul, de unde am luat Turkish Airlines. În timp ce aşteptam avionul am văzut un grup de oameni ce păreau credincioşi. Erau cu un preot, care le vorbea. Eu fiind atras de religie, am mers lângă ei să ascult ce le spune preotul. În avion am avut loc chiar lângă un cuplu din grupul respectiv. Eu am început să citesc Biblia pe telefon, iar bărbatul de lângă mine s-a uitat în telefonul meu şi l-am văzut cum îl iau deodată transpiraţiile. S-a dus la baie, apoi a chemat-o şi pe soţia lui. M-am gândit că i s-a făcut rău.

A venit stewardesa şi m-a rugat să mă mut pe bancheta unde sunt uşile de exit fiindcă omului de lângă mine îi este rău şi vrea să se întindă. De aici a început circul! Stewardesa mi-a spus să îi dau telefonul pentru că omul de lângă mine spune că el ştie sigur că eu voi detona o bombă! Mi-a zis totodată că echipajul şi comandantul trebuie să verifice bagajul şi tot ce am. Am fost efectiv şocat! I-am spus că nu se pune problema de aşa ceva şi să nu fiu pus în această situaţie fiindcă este umilitor.

Stewardesa a început să ţipe la mine, a creat o adevărată isterie în avion. Oamenii erau socaţi, dar şi amuzaţi de întâmplarea respectivă. Cel care m-a acuzat că voi detona o bombă ţipa de la locul lui şi ameninţa. Îl ţineau doi oameni. Când am ajuns la Bucureşti mi-am luat bagajul şi telefonul şi am coborât din avion. Am mers la isteric să îi arăt că nu am nicio bombă în rucsac, acesta şi-a cerut scuze. Pe aeroport aştepta un grup de poliţişti. M-am gândit că sunt veniţi pentru mine. M-am oprit şi am întrebat stewardesa ce se întâmplă şi am aflat că poliţia venise pentru isteric.

I-am spus stewardesei că vreau să fac reclamaţie pentru că nu e normal ca un pasager să trăiască ce am trăit eu doar fiindcă cineva a aberat", a povestit Mike Diamondz pentru cancan.ro.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11