Art of Robots, GOLDEN BUZZ la Românii au Talent: Se mirau că noi ne mirăm de ei! N-am mai văzut NICIODATĂ asta, cel mai bun număr

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Smiley a apăsat Golden Buzz-ul în locul lui Andi Moisescu, la Românii au Talent.

Vezi și: Laura Dinu, tânăra decisă să se călugărească, momentul care zguduie țara. VIDEO emoționant la Românii au Talent

Art of Robots au executat un dans care i-a hipnotizat pe jurați. Fascinat de momentul celor patru tineri, Andi Moisescu i-a transmis lui Smiley că vrea să le dea Golden Buzz.

"E cel mai bun număr din sezonul 11. Par de pe altă planetă. Nici nu știu cum puteam să mă împac cu ideea că nu se termină cu un Golden Buzz", a spus Andi Moisescu.

"Eu n-am văzut în viața mea așa ceva. Sunt de senzație! Iar ceea ce este uluitor este că ei nu realizează cât de buni sunt. Sunt șocat! Voi aveți emoții la verdictul ăsta, după ceea ce ați făcut?! Voi realizați cât de buni sunteți!", a menționat Smiley. 

"Meritau clar Golden Buzz-ul! E ceva ce m-a frapat la acești tineri. Se mirau că noi ne mirăm de ei. Unul și-a luat acasă confetti. Cred că ei nici nu se pot gândi ce fac cu 120.000 de euro dacă câștigă", a spus Florin Călinescu.

Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov vin din orașe diferite ale Kârgâstanului, s-au cunoscut pe Internet, dar pasiunea comună, dansul, i-a unit. 

Cei patru membri ai trupei au între 20 și 26 de ani și au dansat pentru prima dată împreună, pe scena Românii au Talent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel