Arnold Schwarzenegger, după operaţia la inimă: 'E adevărat'

Arnold Schwarzenegger a revenit şi pe reţelele de socializare după operaţia la inimă: 'E adevărat: m-am întors!'.

Arnold Schwarzenegger a revenit luni pe reţelele de socializare după ce a suferit o intervenţie chirurgicală cardiacă şi le-a mulţumit medicilor care l-au ajutat să 'se întoarcă' şi fanilor care i-au trimis mesaje de susţinere, relatează Press Association.

În vârstă de 70 de ani, actorul cunoscut în special pentru rolul din filmele 'Terminator', fost campion mondial de culturism şi guvernator al statului american California, a trecut joi printr-o operaţie pe cord deschis de înlocuire a unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani.

El le-a spus luni celor 4,32 de milioane de fani de pe contul său de Twitter: 'E adevărat: m-am întors!'. 'Am adormit aşteptându-mă să am o mică incizie şi m-am trezit cu una mare - dar ştiţi ce? M-am trezit, şi asta e ceva pentru care merită să fiu recunoscător', a scris actorul.

'Le mulţumesc doctorilor şi asistentelor. Şi mă simt cu adevărat foarte recunoscător pentru toate mesajele frumoase', a adăugat Schwarzenegger.

[citeste si]

Valva cardiacă i-a fost iniţial implantată în 1997 în vederea corectării unei malformaţii cardiace congenitale şi a trebuit înlocuită, notează sursa citată. După ce s-a trezit în urma anesteziei, actorul a rostit celebra replică din Terminator M-am întors, după cum a declarat vineri purtătorul său de cuvânt.

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum Conan the Barbarian sau Commando. El a intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel