Ariana Grande, nou album: 'Thank U, Next'

Ariana Grande, nou album: 'Thank U, Next'
Ariana Grande, nou album: 'Thank U, Next'

Ariana Grande şi-a lansat vineri mult-anticipatul album 'Thank U, Next'.

Ariana Grande şi-a lansat mult-anticipatul album 'Thank U, Next' la prima oră a zilei de vineri, informează Press Association. Albumul a fost extrem de aşteptat de fani, după ce artista pop, în vârstă de 25 de ani, lansase numeroase aluzii la acesta în ultimele săptămâni pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

'Thank U, Next' este parţial inspirat de o serie de incidente traumatice pe care artista le-a trăit în ultimele şase luni. În octombrie, Grande şi-a anulat logodna cu actorul de comedie Pete Davidson, iar în septembrie, fostul său iubit, rapperul Mac Miller, a murit în urma unei supradoze.

12 piese pe album

Albumul conţine 12 melodii, printre care piese lansate anterior precum 'Imagine' şi '7 Rings', dar şi melodii noi precum 'Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored', 'Needy', 'NASA' şi 'Bloodline'. În acelaşi timp cu albumul, Grande a lansat şi videoclipul piesei 'Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored'. În acesta, vedeta participă la o petrecere în Hollywood Hills şi încearcă să-i distragă atenţia persoanei pe care o iubeşte de la partenera acestuia. Ariana Grande, una dintre vedetele care vor cânta la festivalul Coachella în luna aprilie, va pleca într-un turneu mondial în luna mai.

Anunţarea lansării albumului vine la doar câte ore după ce vedeta a fost implicată într-o dispută online cu Recording Academy cu privire la participarea sa duminică la premiile Grammy - unde până la urmă artista nu se va afla pe lista celor care vor susţine recitaluri live. 'Thank U, Next' este al cincilea album de studio pentru Grande, după 'Yours Truly, 'My Everything', 'Dangerous Woman' şi 'Sweetener', precedentul album ('Sweetener') fiind lansat în luna august a anului trecut. În mai 2017, Grande tocmai terminase concertul susţinut pe Manchester Arena când un terorist sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv la ieşirea din incintă, omorând 22 de persoane şi rănind alte câteva sute.

Citește și: Ariana Grande, tatuaj greşit. Ce voia să însemne şi ce a ieşit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel