Anunț de ultimă oră! Ce partide sunt împotriva Guvernului Cioloș

Mai multe partide din Parlament au anunțat că sunt în opoziție cu Guvernul condus de premierul desemnat Dacian Cioloș.

Până acum, ALDE era singura formațiune care anunțase că nu va vota Cabinetul Cioloș în Parlament.

Liderul PND, Daniel Fenechiu, s-a declarat luni seară dezamăgit de Guvernul propus de premierul desemnat, în special din cauza propunerii pentru funcția de ministru al Justiției, Cristina Guseth.

Prezent în platoul Realitatea TV, Daniel Fenechiu și-a exprimat nemulțumirea față de propunerea unei absolvente de Politehnică pentru Ministerul Justiției.

[citeste si]

El a afirmat că șefa ONG-ului Freedom House trebuia să fie audiată în comisiile de specialitate ale Parlamentului în această după-amiază, însă Cristina Guseth ”nu s-a putut deplasa” și a fost nevoie ca ședința să fie amânată pentru ora 19:00.

”Deci, acum, Parlamentul stă la cheremul miniștrilor, în loc ca miniștrii să fie audiați în Parlament, cum e normal”, a spus Daniel Fenechiu.

El a adăugat că va boicota ședința în care va fi audiată Cristina Guseth, pentru că nu ar avea ce să o întrebe din domeniul juridic.

”Vă anunț că boicotez această ședință. Ce să o întreb pe doamna Guseth din domeniul Justiției? Să o întreb despre activitatea de ONG-istă?”, a continuat deputatul, care a precizat că a vorbit cu mai mulți colegi din Comisia juridică nemulțumiți de propunerea Cristinei Guseth în fruntea Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel