Ryan Giggs, în faţa instanţei. Este acuzat că și-a dat afară iubita dezbrăcată din camera de hotel

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ryan Giggs, legendă a lui Manchester United şi a naţionalei Ţării Galilor, a ajuns în faţa instanţei. 

Giggs, în vârstă de 48 de ani, este judecat, fiind acuzat că și-a agresat fosta iubită, Kate Greville, și pe sora ei mai mică Emma. Acesta ar fi afișat, de asemenea, un comportament, abuziv și controlator. 

Într-un interviu audiat de juriu, Greville, în vârstă de 36 de ani, le-a spus detectivilor că Giggs este „cel mai bun prieten și sufletul ei pereche”, dar acesta a devenit „abuziv și urât”, scrie BBC. Giggs a negat toate acuzațiile. El a fost adus în fața judecătorilor pentru comportament abuziv de control și coercitiv împotriva lui Kate Greville în perioada august 2017 – noiembrie 2020.

El este, de asemenea, acuzat de agresarea lui Kate Greville, cauzarea de vătămare corporală gravă și de agresiune comună asupra Emmei Greville la casa sa din Worsley, Greater Manchester, pe 1 noiembrie 2020.

A aruncat-o din camera de hotel, goală

Manchester Crown Court a audiat un interviu al poliției acordat de Greville la câteva săptămâni după ce aceasta a susținut că fostul selecţioner al Țării Galilor a dat-o cu capul de pereți în noiembrie 2020. Procurorii susțin că acest lucru s-a întâmplat când Giggs s-a întors la casa lui, în timp ce ea se pregătea să se mute. Explicând decizia ei de a pune capăt relației, ea a spus: "Trebuia să fac ceva pentru mine. Mi s-a luat totul. Trebuia să preiau un pic de control".

Ea le-a spus detectivilor că Giggs s-a „întors” odată într-o cameră de hotel, după ce l-a confruntat cu privire la mesajele dintre el și altă femeie. Ea a spus că Giggs s-a îndreptat spre ea, a apucat-o „tare” de încheietura mâinii și „a târât-o literalmente” goală pe podea și a aruncat-o pe ea și lucrurile ei pe coridor.

Ryan Giggs, arestat de poliție după ce ar fi bătut-o pe iubita sa

Conform BBC, galezul a fost arestat pentru suspiciunea atacării prietenei sale, au dezvăluit sursele din presa locală. Reprezentanții săi au negat toate acuzațiile și au transmis că antrenorul Țării Galilor colaborează cu autoritățile.

Poliția din Manchester a transmis că un bărbat de 46 de ani la acea vreme a fost arestat pentru suspiciunea unui atac și a fost eliberat pe cauțiune înainte de noi audieri. A fost nevoie și de o ambulanță pentru o tânără în jurul vârstei de 30 de ani, dar aceasta a suferit doar răni superficiale. Federația Galeză de Fotbal a anulat o conferință de presă în care Giggs trebuia să anunțe selecționații pentru următoarele meciuri internaționale. Vezi articolul integral AICI

Legenda Ryan Giggs i-a enervat pe fanii lui United

Conform Sky Sports, fotbalistul retras care a evoluat în 963 de partide a spus că fostul său club, Manchester United, poate aștepta și 20 de ani pentru a câștiga un nou titlu în Premier League. Ultima reușită a diavolilor roșii în campionatul intern a venit în sezonul 2012-2013, ultimul cu Sir Alex Ferguson pe bancă. De atunci, trei manageri permanenți au fost dați afară: David Moyes, Louis van Gaal și Jose Mourinho. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel