Antrenamentele cu greutăți, mit spulberat. Andreea Sava: Nu aveți idee

Antrenamentele cu greutăți au căpătat o reputație proastă în rândul femeilor. Însă, ce nu se știe este că antrenamentele nu își vor mai face efectul dacă execuți mereu aceleași exerciții sau sunt prea ușoare. 

Andreea Sava, de la Antena 3, spulberă mitul potrivit căruia antrenamentele cu greutăți te vor face să arăți precum un culturist și nu te vor ajuta să slăbești.

Nu aveți idee cât de mult muncește un culturist pentru a arăta așa cu arată și cât de mari sunt greutățile pe care le ridică. Plus că folosește ține dietă drastică  folosește și multe suplimente nutritive, unii chiar steroizi și alte prostii.

În al doilea rând, cu siguranță nu vei ajunge să arăți ca un bărbat pentru că ei au testosteron și tu nu, iar testosteronul are un rol cheie în creșterea masei musculare. Singurul lucru care ți se va întâmpla este că vei arăta atletică și tonifiată. Și părerea mea e că ăsta e un lucru bun.

Antrenamentul cu greutăți are ca scop creșterea masei musculare. Iar o masă musculară mai mare consumă mai multe calorii. Așadar, acest tip de exerciții îți vor stimula arderile.

Nu spune nimeni să renunți la exercițiile de tip cardio. Ele au efectele cele mai spectaculoase. Plus că te ajută să-ți mărești rezistența. De altfel, eu sunt adepta antrenamentelor complexe și complete. Și, stai liniștită, nu riști să slăbești prea tare dacă mănânci corespunzător., a scris Andreea Sava pe blogul personal.

Mai multe informații AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel