Antonia, momente triste. "Problema este mult mai avansată". Ce se întâmplă cu Maya

Antonia va avea parte de o aniversare tristă anul acesta și asta pentru că nu poate fi alături de întreaga familie. Iată ce face Maya, fiica ei. 

Pe data de 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani, însă pandemia de COVID-19 o împiedică să-și serbeze ziua alături de întreaga familie. Aceasta le-a povestit unor prieteni că este foarte tristă pentru că Maya nu îi va putea fi alături în acest an, și asta pentru că cea mică se află în Italia, în izolare. 

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (n.r. Dominic și Akim). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale", au spus apropiații vedetei, citează cancan.ro.

Ce spune Antonia despre această situație

"De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă. Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Le-am spus (n.r. copiilor) că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă. Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate. Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine", a declarat Antonia pentru click.ro.

"Îmi este dor de viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum", a completat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel