Antonia a RĂBUFNIT de ziua fiicei sale. "NU le-a păsat niciodată. Aveți MARE GRIJĂ!"

Antonia a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce unii prieteni că nu i-au urat „la mulți ani” Mayei de ziua ei de naștere.

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-i ura „la mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi.

Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși. Momente de genul ăsta îmi fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-a păsat niciodată, dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!”, a scris Antonia pe Instagram, după care le-a șters, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel