Angie, preferata lui Chef Scărlătescu, durere teribilă. Ce ascunde

Angie Moisescu, preferata lui Chef Cătălin Scărlătescu, a fost invitată în platoul emisiunii "Răi da Buni" unde a vorbit despre viața sa. Puțini știu că participanta de la Chefi la cuțite are un copil de patru ani care a rămas în grija tatălui.

"Nu îl cresc singură (n.r. copilul). Am fost căsătorită timp de patru ani. Noi ne vedem foarte rar. Eu am cedat custodia copilului, pentru că așa a fost situația mea financiară atunci. Atunci, o pensie alimentară era foarte mică. Mama era bolnavă, la pat. Trebuia să am grijă de ea. când am divorțat, aveam 22 de ani și când m-am căsătorit, aveam 19 ani. Acum, gândind la rece, îmi doream doar o familie, nu eram îndrăgostită.

[citeste si]

Dansul a fost o alegere forțată. Am rămas eu singură să am grijă de ea și trebuia să găsesc un job care să ne întrețină. (...) Nu știam să stau pe tocuri. Eram băiețoaică și nu puteam să dansez pe tocuri. Regret în fiecare zi, când pun capul pe pernă (n.r. că i-a încredințat copilul tatălui). Ne vedem o dată sau de două ori pe lună. Sufăr în fiecare seară. Sunt mândră că sunt mamă, chiar cu jumătate de normă. Știu că o să fiu blamată acum, sunt obișnuită. Doar pe mama o mai am. Mâncarea îmi aduce aminte de familie. Pentru mine, familie înseamnă doar mamă și copil. Ne-am distanțat foarte mult, după ce a murit tatăl meu. Eu cu fratele și cu sora mea nu ne mai vorbim, nici de sărbători nu ne mai sunăm. (...) Acum am iubit foarte exigent și poate de aceea ne-am găsit și ne-am completat. Noi am fost prieteni, apoi am devenit colegi de apartament. El nu voia să împărțim cheltuielile, că era un gentleman. Am descoperit un alt Andrei în el, mi-a plăcut ce am văzut", a zis Angie Moisescu, alias "Bad Angie", la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel