Angelina și Brad, căsătorie discretă în comitatul Windsor

brad_pitt_angelina_jolie
brad_pitt_angelina_jolie

Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în Marea Britanie. Ceremonia privată va avea loc la Oficiul Stării Civile din comitatul Windsor, potrivit unor surse, informează Mediafax.

"Întotdeauna şi-au dorit o ceremonie oficială (de nuntă, n.r.) secretă, la care să participe doar copiii şi familiile lor. Vor să se căsătorească la Oficiul Stării Civile din Windsor, unde s-au căsătorit alte două cupluri celebre: Charles şi Camilla, şi Elton John cu David Furnish", a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

Potrivit aceleiași surse, Angelina și Brad "vor o ceremonie discretă. Nu au ales încă o dată, dar intenţionează să o facă atunci când prind o zi liberă de la filmări şi să se căsătorească fără surle şi trâmbiţe", a explicat aceeaşi sursă.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, şi Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, filmează în această perioadă în Marea Britanie următoarele lor proiecte cinematografice: "The Counselor", respectiv "Maleficent".

După cununie, Brad și Angelina vor pleca în sudul Franţei, unde îşi vor petrece luna de miere în reşedinţa lor de lux, Chateau Miraval din Provence, informează femalefirst.co.uk.

Cei doi actori s-au logodit în luna aprilie a acestui an, după o relație care durează de mai bine de șapte ani, şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel