Angelina Jolie şi Brad Pitt au apelat la psiholog. Vezi care este motivul

Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi cerut sfatul unui psiholog pentru a înțelege mai bine tulburările de identitate ale fiicei lor, Shiloh, care de câteva timp are sentimentul că este băiat.

"A trebuit să o tundem, se îmbracă băiețește, îi plac costumele. Nu voi fi niciodată un părinte care să o silească să fie ceea ce nu este", spunea actrița în revista Vanity Fair. Totuși, pentru a înțelege mai bine problemele copilului cu propria identitate, Brad și Angelina au cerut sfatul unui psiholog, cei doi fiind gata să își accepte fiica orice s-ar întâmpla, scrie Agerpres.

Brad Pitt s-ar fi întrebat dacă faptul că locuiește cu doi frați mai mari ar fi făcut-o pe Shiloh să se comporte ca ei. "Psihologul i-a spus că Shiloh s-ar fi îmbrăcat băiețește și ar fi cerut să i se spună John chiar dacă nu ar fi avut decât surori", a spus un apropiat al cuplului în Radaronline.

Psihologul i-a sfătuit totuși pe părinți să își trimită la școală fiica, a cărei educație este asigurată acasă. "Este crucial în stadiul său de dezvoltare să fie înconjurată de copii. Faptul că face școală acasă o închide într-o lume mică", încheie sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel