Angelina Jolie, revenire spectaculoasă pe covorul roșu, după anunțul operației

Revenirea Angelinei Jolie pe covorul roșu a meritat așteptarea. Duminică, 2 iunie, actrița a furat lumina reflectoarelor la premiera filmului "World War Z", de la Londra, în prima sa apariție, după anunţul de la jumătatea lunii trecute privind operaţia de dublă mastectomie preventivă pe care a suferit-o. 

Angelina şi Brad au purtat ţinute de culoare neagră şi au dat autografe fanilor prezenți la Empire Leicester Square. Angelina Jolie, într-o ținută Saint Laurent a zâmbit fotografilor, mărturisind că se simte minunat.

Despre logodnicul său, Brad Pitt, Angelina a vorbit în termeni glorioși: "A fost extraordinar. E un om minunat și un tată minunat și eu sunt foarte, foarte norocoasă".

Mamă a șase copii, trei adoptați și trei biologici, Angelina Jolie a decis să se supună unei duble mastectomii, după ce a aflat că este purtătoarea genei BRCA1, din cauza căreia prezenta un risc de peste 80 la sută de a suferi de cancer la sân şi de un risc de 50 la sută de a suferi de cancer ovarian , în cursul vieţii.

Decizia actriței a fost influențată și de moartea mamei sale Marcheline Bertrand, de cancer ovarian, la doar 56 de ani. Ulterior intervenției chirurgicale pe care a suferit-o, mătușa actriței, Debbie Martin, a decedat la sfârșitul lunii trecute, în urma unui cancer la sân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel