Angelina Jolie, decizie șoc după dubla mastectomie

La mai bine de un an după dubla mastectomie, pentru că se temea că va face cancer, actriţa Angelina Jolie, 38 de ani, a dezvăluit recent că în curând se va supune unei alte intervenții chirurgicale.

Angelina Jolie, una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, a făcut o dezvăluire șoc. Aceasta se va supune unei operații de extirpare a uterului și a ovarelor. Deşi e speriată de noua intervenţie, diva e sigură că va trece cu bine şi peste această încercare, iar Brad Pitt, partenerul ei de viaţă, şi cei şase copii o încurajează non-stop.

Angelina Jolie, 38 de ani, e una dintre cele mai sexy femei din lume. Din păcate, în ultima vreme a avut numeroase probleme de sănătate.

 Angelina Jolie a dezvăluit recent că urmează să se supună unei histerectomi totale, procedura de îndepărtare pe cale chirurgicală a uterului și a ovarelor, anunta BBC. Decizia  a fost luată pentru a reduce la minimum riscul apariţiei cancerului ovarian, după ce vedeta a aflat că este purtătoarea genei BRCA1, care îi creştea riscul de a dezvolta cancer la sân şi la ovare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel