Angelina Jolie, decizie după despărțirea de Brad Pitt

Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de a se fi terminat
Angelina Jolie, risc uriaș. Războiul cu Pitt, departe de a se fi terminat

Angelina Jolie se întoarce la film după despărțirea de Brad Pitt.

Angelina Jolie va juca rolul unei femei ofițer, comandant al forțelor aeriene ale SUA, în viitorul său film, o știre care intervine la o zi după s-a aflat că a ajuns la un acord temporar cu soțul ei, Brad Pitt, privind custodia celor șase copiii ai lor, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit ediției digitale a publicației The Hollywood Reporter, Jolie o va interpreta pe "comandanta" Mary Jennings Hegar într-o ecranizarea a cărții "Shoot Like A Girl: How One Woman's War Against the Taliban Led to Her Victory Over the Department of Defense", care se bazează pe memoriile lui Hegar și care va fi publicată în martie 2017, conform Agerpres.

Hegar a servit în Afganistan ca pilot de elită în misiuni de salvare și a primit medalia Inima Purpurie acordată celor răniți sau căzuți în luptă. Ea a primit această înaltă distincție pentru că a fost o pionieră în acest domeniu și a reușit să doboare barierele care împiedicau femeile să servească în forțele aeriene. Proiectul, care mizează deja pe scenaristul Frank Baldwin și pe studiourile TriStar, va fi produs de The Gotham Group și se află în căutarea unui regizor.

Angelina Jolie și Brad Pitt, acord cu privire la cei șase copii ai lor

În ce privește viața personală, Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi ajuns la un acord cu privire la cei șase copii ai lor la recomandarea Los Angeles County Department of Children and Family Services (DCFS), structură ce se ocupă de protecția familiei. Atât Jolie cât și Pitt vor merge la ședințe de consiliere, iar actorul a fost de acord să fie testat din nou de o posibilă dependență de droguri și alcool, deși rezultatul anterior a fost negativ.

Actrița va primi custodia tuturor celor șase copii, iar Pitt va avea drept la vizite. Prima lui întrevedere cu copiii va fi, însă, supravegheată de un terapeut care va decide împrejurările în care vor avea loc vizitele ulterioare. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a depus cererea de divorț la 19 septembrie la un tribunal din Los Angeles, invocând "diferențe ireconciliabile" între ea și Brad Pitt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel