Andrei Ștefănescu a depășit frica de a fi tătic. Ce face acum cu băiețelul lui

Andrei Ștefănescu
Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu, de la „Te cunosc de undeva”, despre noua sa viață de tătic: „Nu-mi mai este frică să-l țin în brațe pe fiul meu și nici să-i schimb scutecele”.

 

Andrei Ștefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl cunosc din postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, și-a luat foarte în serios rolul de tătic. Nu-i mai este frică să-și țină fiul în brațe și nici să-i schimbe scutecele, cum îi era până nu demult. Andrei a devenit tată la sfârșitul lunii februarie, când iubita sa, Antonia, i-a dăruit un băiețel, pe nume Ayan Andrei.

„Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat”, povestește Andrei, într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” mărturisește că, după spusele apropiaților, băiețelul seamănă deocamdată mai mult cu el. “Seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! Dar sper să semene și cu Antonia, pentru că băieții sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei”, mai spune el.

Copilașul va fi botezat la sfârșitul lunii mai sau la începutul lui iunie de Tibi, un bun prieten al lui Andrei, și de mama acestuia. Componentul trupei “Alb Negru” recunoaște că, o dată cu venirea pe lume a fiului său, viața i s-a schimbat în totalitate. “Sunt mai liniștit și mai fericit și simt că viața mea a devenit mai importantă”, mai spune acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel