Andrei Araditz s-a mutat la PRO TV!

Are noi proiecte și a decis să facă ce știe mai bine! Andrei Araditz a renunțat la rolul de jurat al show-ului de transformări “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 pentru un nou proiect la PRO TV.

Vedeta s-a întors la prima sa dragoste, actoria! Potrivit Click! Araditz va juca din această toamnă în "Vlad", serialul regizat de Jesus del Cerro (“Cu un pas înainte”). Actorul s-a întors astfel la PRO TV, acolo de unde a plecat cu 12 ani în urmă, când a jucat în serialul “Iubire ca în filme”, difuzat de Acasă TV.

Serialul TV "Vlad" este un thriller care respectă cele mai înalte standarde cinematografice și care spune povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă. Are o distribuție de excepție. Pentru a completa reteța unui serial de o asemenea amploare, pe lângă echipa formată din cei mai buni profesioniști din industria cinematografică, PRO TV a adus și actori talentați care au obținut numeroase premii și nominalizări la cele mai importante gale din industrie, atât România, cât și în străinătate.

(oar_w460)  

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc poartă firul poveștii între trecut și prezent. Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan completează distribuția acestui serial remarcabil și punctează momentele esențiale ale intrigii.

Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel