Andreea Tonciu n-a citit o carte în viața ei, dar câștigă într-o săptămână mai mult decât Iohannis într-o lună

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Tonciu a câștigat, într-o săptămână, mai mult decât Klaus Iohannis într-o lună, dar n-a citit o carte în viața ei, dovadă că pe unii școala mai mult îi încurcă.

Chiar dacă nu a stat decât o săptămână în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a făcut o grămadă de bani în urma participării la „Survivor România All Stars”. Suma care i-a intrat în cont este uriașă. Potrivit Cancan, Andreea Tonciu a primit nu mai puțin de 6.000 de euro pentru săptămâna petrecută în competiție. Cât a câștigat ea într-o săptămână... președintele câștigă într-o lună.

Și chiar dacă câștigă grămezi de bani, Andreea Tonciu n-a citit o carte în viața ei. Cât despre școală... nu i-a plăcut.

„Eu nu am învățat bine la școală. Vrei să te mint și să îți zic că am fost eminentă? Nu mi-a plăcut cartea. Nu mi-a plăcut să învăț. Știi tu vorba aia: „o să regreți anii ăștia...” Niciodată nu-i regret! Poate regret că am îmbătrânit... dar așa, să mă duc acum la școală? Never. Nu. Exclus. Nu îmi place școala”, a zis Andreea Tonciu.

Întrebată care este ultima carte citită, Andreea Tonciu a spus: „De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Am citit doar alea de le aveam la școală... lecțiile. Nu îmi place să citesc. Dar nici proastă, proastă nu sunt”.

Vedeți mai multe în podcastul lui Jorge:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel