Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil!". Reacția emoționantă a fiicei sale

Andreea Tonciu a ajuns la capătul puterilor în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities". De ce a început să plângă și ce reacție a avut fiica ei când a văzut emisiunile cu vedeta. 

Andreea Tonciu a ajuns la capătul puterilor în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" din cauza certurilor permanente cu Maria Ilioiu, a altă concurentă a show-lui. Momentele de scandal dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu sunt cele mai așteptate de telespectatori, iar cele două nu pot sta una în preajma celeilalte fără să se jignească.

A izbucnit în plâns. "Nu mai pot să fac ce am făcut în trecut"

Deși este cunoscută de fani, de colege și de jurați drept o concurentă puternică și mereu pregătită să dea replica atunci când se simte atacată, Andreea nu s-a mai putut controla, a clacat, și a izbucnit în plâns, arătându-și astfel și latura sensibilă. 

"Am fost acuzată de foarte multe lucruri în emisiunea asta. Eu nu am venit aici ca să mă cert sau să fac un scandal cu cineva și mă deranjează foarte rău când sunt atacată și jignită, pentru că eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut, pentru că eu o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi că eu sunt batjocorită, vă dați seama că unele persoane chiar cred", a declarat Andreea Tonciu în emisiune. 

„Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare?"

„Am avut o pauză de câteva zile și am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. A văzut că am fost acuzată de mai multe chestii și a venit la mine și m-a întrebat: „Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare? Și mă mângăia și-mi spunea: Mami, eu pe tine te iubesc și ești cea mai frumoasă. I-am spus că suntem la o emisiune și noi, fetele, așa mai vorbim, dar nu a jignit-o pe mami. Ciocănitoarea e o pasăre foarte frumoasă...nu am avut ce să-i spun altceva", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel