Andreea Tonciu a RĂBUFNIT. O face PRAF pe Roxana Nemeș: "NU știu cine e! Tu mă faci pe mine sărăcie?"

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa Roxanei Nemeș, după toate conflictele din emisiune. 

Roxana Nemeș este concurenta care reușește să stârnească controverse și discuții interminabile cu colegele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. După certuri cu Bia Rus și Cristina Șișcanu, de această dată a venit rândul Andreei Tonciu, care nu s-a abținut și a rupt tăcerea despre colega sa. 

Se pare că cele două vedete nu rezonează pe platourile de filmare, iar acestea își aruncă ”săgeți otrăvite” chiar în fața juraților, dar și a celorlalte colege de la filmări. După ce a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux, bruneta a fost atacată în timpul emisiunii. 

”Am primit-o cadou pentru că eu primesc foarte multe cadouri, foarte scumpe, de la familie, inclusiv de la soțul meu. Este o mașină nouă, care a creat foarte multe intrigi la emisiunea la care am participat. Anumite domnișoare veneau cu mașini de 3.000 de euro, cât valorau tenișii mei din picioare”, a declarat Andreea Tonciu.

"Nu știu cine este Roxana Memeș. Știu doar că Andreea Tonciu este foarte șmecheră"

”Eu sunt, de fel, o fire foarte sinceră și spun lucrurilor pe nume. Nu-mi place să mă laud, în primul rând, pentru că n-am de ce. Dacă voiam să mă laud și să apar cu o nebunie, puteam să apar și să fac chestia asta. Dar atunci chiar mă enervasem și am spus: Frate, păi tu vorbești și mă faci pe mine sărăcie? Nu știu cine este Roxana Memeș. Nu știu. Știu doar că Andreea Tonciu este foarte șmecheră. Toate fetele vor să mă provoace pe mine și eu mă pun la mintea lor. Le dau valoarea mea”, a completat ea, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel