Andreea Raicu, secretul siluetei sale

Andreea Raicu
Andreea Raicu

Andreea Raicu a vorbit despre secretul prin care are o siluetă de invidiat.

Este într-o formă maximă la 41 de ani, dar Andreea Raicu recunoaște că secretul constă în a fi în coordonare cu sine însăși.

„Buna dimineata! Zilele mele incep mereu cu un pahar cu apa calduta si lamaie, un mic dejun sanatos si cateva minute in care imi iau timp pentru mine. Va sfatuiesc si pe voi sa incepeti diminetile in liniste si sa incercati sa va conectati cu voi", scria Andreea Raicu, pe Facebook, in urma cu cateva luni.

Un alt truc la care apeleaza vedeta este odihna. Pentru ca nu degeaba se numeste somn de frumusete, aceasta alege sa doarma intre 6 si 8 ore si jumatate, pe noapte, informează Antena 3. 

„Dimineata ma spal cu apa termala de la frigider. In perioada rece folosesc creme de corp mult mai grase. Beau cel putin 2 litri si jumatate pe zi si iau in fiecare zi un gram de Vitamina C", scria vedeta, pe blog.

„Femeile echilibrate reusesc sa imbatraneasca intr-un mod foarte frumos. Echilibrul interior este cel mai important. Esti mult mai impacat cu tine. Am grija de mine si de sufletul meu”, spune vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel