Andreea Raicu, revelație după un accident rutier: Miza nu e doar propria viață, ci și a celor din jur

O vedetă din România, implicată recent în cel mai grav accident rutier din viața ei, mărturisește pe blogul personal că "a reușit chiar să găsescă o parte bună" a ceea ce s-a întâmplat.

Andreea Raicu dezvăluie în postarea de pe blogul personal, că, în urma accidentului de mașina – ușor – în care a fost implicată  zilele trecute, este nevoită să poarte un guler cervical timp de o săptămână și să dea multe telefoane la companii de taxi, având în vedere că mașina sa "a suferit mai mult" și e în service, pentru reparații.

În plus, vedeta punctează însă că accidentul i-a dovedit "încă o dată cât de important e să fim mereu cu ochii în patru, cu adevărat conștienți de tot ce trăim".

"Da, recunosc că pe moment m-am speriat. (...) Dar după ce m-am liniștit, am reușit chiar să găsesc o parte bună. Acest eveniment mi-a reamintit cât de fragilă e viața, cât de expuși suntem zi de zi la întâmplări care ne pot schimba traiul radical. De fiecare dată când ne urcăm în mașină ne asumăm un risc. De fiecare dată! Pentru că nu e suficient ca noi să fim mereu foarte atenți și prudenți. E vital ca toți participanții la trafic să-și dea seama că nu e de glumă: miza nu e doar propria viața, ci și a celor din jur.

A șofa implică o conștientizare reală a situațiilor în care ne aflăm. Într-o fracțiune de secundă totul se poate termina, nu e nevoie de mai mult! Traficul e un film cu final neașteptat!", atenționează Andreea Raicu.

Cifrele nu mint

"Nu, accidentul pe care tocmai l-am avut nu e o tragedie!", mai spune vedeta, însă ea face apel la toți șoferii din România să conștientizeze cât de important este să respecte regulile de circulație, să nu se mai plângă de înăsprirea codului rutier, mai ales că statisticile la nivel Uniunii Europene arata că în România se înregistrează cele mai multe decese cauzate de accidente de mașină.

Cod rutier. Amenzi uriașe pentru șoferi, de sâmbăta viitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel