Andreea Raicu, în compania unui sportiv. Vezi despre cine este vorba

raicu
raicu

În pofida diferenței de vârstă, Andreea Raicu se pare că și-a regăsit fericirea în compania unui cunoscut sportiv român, mai tânăr cu opt ani decât vedeta TV.

Andreea Raicu  formează cu tenismanul Horia Tecău un cuplu  de căteva săptămâni.  Cei doi au o relaţie, iar  apropiaţii lor spun că se potrivesc de minune şi că vor face o echipă bună şi pe viitor.

Horia Tecău (27 de ani) şi Andreea Raicu (35 de ani) au fost prima dată surprinşi împreună la deschiderea unui restaurant exclusivist din Capitală. La acea petrecere, cei doi au strălucit unul lângă celălalt. De atunci sunt de nedespărţit, scriu jurnaliștii de rtv.net.

Horia Tercău nu este primul bărbat mai tânăr cu care Andreea Raicu are o relație. În trecut, prezentatoarea tv a avut o relație  cu fotbalistul Cristi Chivu, și el mai mic 3 ani decât ea.

Horia Tecău ocupă poziţia a 9-a în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este component al lotului naţional de Cupa Davis al României şi aşteaptă să intre în Turneul Campionilor, fiind primul român care reuşeşte această performanţă, la jocul dublu, după Ilie Năstase.

În urmă cu două săptămâni, fanii vedetei se întrebau dacă vedeta este însărcinată, din cauza unei fotografii postate de Andreea Raicu pe Facebook. Fotografia o înfățișa pe vedeta de la Prima TV într-o rochie neagră, care, în loc să o subțieze, îi scoate în evidență burtica.

 "Ești însărcinată? Felicitări!", "Wow! Ești însărcinată, ce frumos!" sau "Naștere ușoară!" sunt doar câteva dintre comentariile postate de prietenii Andreeei Raicu de pe site-ul de socializare Facebook.  Vedeta nu a răspuns niciunui comentariu și nici nu a făcut public faptul că ar aștepta un copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel