Andreea Raicu, ACCIDENT de mașină. A ajuns de urgență la spital

Andreea Raicu a fost victima unui accident de mașină în urmă cu câteva zile. Vedeta a ajuns de urgență, la spital. Pe blogul ei personal, Andreea povestește cum s-a întâmplat totul și care este lecția pe care a învățat-o.

”Accidentul de masina – usor – pe care l-am avut zilele trecute mi-a mai dovedit inca o data cat de important e sa fim mereu cu ochii in patru, cu adevarat constienti de tot ce traim. In urma cu cateva zile eram in masina si vorbeam la telefon – legal, cu handsfree – cu o prietena buna. Ea imi spunea ca nu face meditatie pentru ca nu are timp! Si nu doar ea imi spune asta! Eu incercam sa-i explic ca a medita nu inseamna, asa cum gresit crede foarte multa lume, sa stai izolat intr-un colt, ci sa reusesti sa fii cu adevarat constient de gandurile tale, de prezent, de ceea ce faci. [...]


Ii spuneam ca poti medita chiar si atunci cand esti in masina si conduci pentru ca asta inseamna sa fii cu adevarat atent la ce faci si la ce ti se intampla.


Paradoxal, fix in acel moment cineva nu era atent la ce facea. Si a provocat un accident: a lovit masina mea si a proiectat-o in cea din fata.


Nu va speriati, am avut noroc ca nu avea viteza mare si nu s-a intamplat o tragedie. In urma impactului m-am ales cu o zguduitura puternica si cu  un guler cervical – prietenii, ca sa faca haz de necaz, spun ca e bun pentru ca pe vremea asta ma apara de frig – pe care trebuie sa-l port timp de o saptamana si cu multe numele de telefon de la companii de taxi, pentru ca masina mea a suferit mai mult decat mine si e in service, pentru reparatii. [...]


Nu, accidentul pe care tocmai l-am avut nu e o tragedie! Dar nici nu ar trebui sa avem nevoie de asa ceva ca sa intelegem cat de important e sa respectam regulile de circulatie, sa nu ne plangem ca s-a inasprit codul rutier (am vazut ca e o intreaga polemica legata de noile amenzi: ca sunt prea mari, ca nu se justifica… ei bine, cred ca era nevoie de aceste masuri drastice!), sa nu ni se para ca suntem regii soselelor si putem face ce vrem noi”, a scris Andreea Raicu pe blogul ei personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel