Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, mărturisiri surpriză: A fost judecată greșit. Vrea copii. Eu știu mai bine

Sursa foto: Instagram Andreea Popescu
Sursa foto: Instagram Andreea Popescu

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, spune că artista a fost judecată greșit și că, de fapt, își dorește copii.

"Chiar acum două zile am vorbit cu ea pe whatsapp, suntem foarte ok, ne înțelegem foarte bine. Bineînțeles că acum avem drumuri cumva opuse, dar când ne vedem depănăm amintiri, lucrurile se leagă așa foarte ușor și natural, firesc”, a spus Andreea Popescu pentru click.ro.

"Ba Delia vrea copii. Eu știu mai bine.  Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată, sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta! Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani.

Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, a mai spus fosta dansatoare a Deliei.

Ce a spus Delia

În urmă cu doar câteva luni, Delia Matache a spus de ce nu își dorește copii, subiect care a creat o mulțime de controverse.

"De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a spus Delia pe TikTok.

"Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații?” a mai spus artista.

"Eu vorbesc despre ce simt acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am altă părere despre ce aș vrea sau nu să fac. În momentul ăsta asta simt acum și probabil, alimentată de extra mega multe întrebări voi răspunde mai ironic și mai acid, dar mă pot răzgândi oricând, ăsta ar fi cel mai mare troll. Da, nu, glumesc, nu e troll, dar cum era vorba aia că doar proștii, boii sunt consecvenți", a spus Delia ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel