Andreea Marin, un nou hobby. Vedeta, apariții mai rare

Andreea Marin și-a descoperit un nou hobby și ar putea să facă un pas în spate în ceea ce privește apariția ei în showbiz.

Andreea Marin are o carieră de mulţi ani în televiziune şi este o apariţie constantă la tv şi în reviste. Dar, vedeta şi-a descoperit un nou hobby şi este decisă să se specializeze în... design de interior.

Andreea Marin intenţionează să urmeze un curs pentru a se specializa, dar nu vrea neapărat şi o reprofilare în carieră, momentan, informează Spynews. Vedea a declarat, potrivit unor surse, că aceasta este o pasiune de a sa mai veche şi doreşte să investească timp pentru a deveni din ce în ce mai bună.

[citeste si]

Andreea Marin a mai declarat că este o persoană deschisă căreia îi place să experimenteze lucruri noi şi nu ştie ce îi va rezerva viitorul cu privire la noua sa pasiune.

Recent, Andreea Marin anunța chiar că își mai dorește un copil: ”Vreau să mai am un copil. Nu-i timpul pierdut", a mărturisit Andreea Marin.

Vedeta, care împlinește 43 de ani pe 22 decembrie, a mai precizat că nu contează sexul copilului, va fi la fel de fericită și dacă va fi băiat, și dacă va fi fetiță. Totul e să fie un copil sănătos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel