Andreea Marin, SCANDAL uriaș. "Mi-am luat ce trebuie, arme legale...."

Andreea Marin era pe punctul de a fi sfâșiată zilele trecute  de trei câini pe stradă, chiar în fața casei sale în timp ce ieșea la plimbare cu bicicleta. 

Andreea Marin  a povestit pentru Știrile de la Kanal D prin ce a fost nevoită să treacă din cauza câinilor de pe stradă. Se plimba cu bicicleta și atunci dulăii au început să sară la ea. "Eram pe telefon exact în momentul în care m-au atacat. Mie nu îmi e frică de câini, așa că am început să vorbesc cu ei, dar nu se linișteau deloc. Vorbeam cu o cunoștință la telefon, m-a auzit țipând și a venit repede cu mașina. Așa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieșit să mă ajute. Nu este normal să îți fie frică să mergi pe strada ta și să-ți fie frică de câini. Și eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni", a declarat Andreea Marin.

Venirea  hingherilor i-au nemulțumit pe  vecini,  care au contestat modul în care lucrătorii au procedat cu capturarea și transportarea câinilor.

Întregul incident a fost filmat de o persoană de pe stradă.

[citeste si]

"Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic așa. Dacă îi mai văd afară și mă atacă vreunul, eu acționez. Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră", a declarat  Andreea Marin.

Într-o intervenție telefonică la România TV, Marius Marinescu  a declarat că el știa că "Andreea Marin este un iubitor de animale. S-a fotografiat de multe ori cu animalelel de companie. Toți iubitorii de animale o prețuiam. A avut o reacție exagerată. Câinii, întotdeauna aleargă după biciclete, asta nu înseamnă că mușcă. Mă așșteptam ca dânsa să se ocupe de adopția acestor câini, dacă era iubitoare de animale, nu să-i trimită la moarte cum a făcut în momentul de față chemând hingherii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel