Andreea Marin, primul mesaj după scandalul de la înmormântarea tatălui ei

Andreea Marin a postat un mesaj emoționant la o zi după ce și-a condus pe ultimul drum tatăl, în cadrul căruia mărturisește ce o să facă în amintirea părintelui său și le mulțumește celor care au susținut-o în aceste momente triste, fără însă a face vreo referire la incidentul de la înmormântarea părintelui său, când fratele vitreg al vedetei a luat la bătaie un jurnalist care se afla în afara cimitirului, pe spaţiul public.

"A iubit viata, a trait-o cu pasiune si m-a- nvatat s-o inzestrez, s-o fac sa merite a fi traita si s-o pretuiesc. In ultima sa zi pe pamant, a ras cu pofta, a glumit si-a adormit de tot apoi, senin, linistit, cu un zambet pe chip. M-a indemnat mereu sa tin fruntea sus si mintea treaza cand sperantele pareau ingenuncheate. Sa port culori si doliul sa-l ascund in suflet doar, sa vad lumina si pe timp de intuneric, sa caut varful cand adulmecam prapastia. Sa n-arat greul in priviri, ci forta de a-l depasi, atat. Sa aduc bucurie, alinare, optimism si sa cladesc crezand in mine, zi de zi. Sa ma bucur de fiece clipa, s-o traiesc din plin, sa-i molipsesc pe cei din jur cu pofta mea de viata. Si asta o sa fac, din nou, de maine, in amintirea LUI. Doar m-am oprit putin sa inteleg, s-accept, sa-mi amintesc , sa ma ridic si sa plec mai departe. Zambet, culori, curiozitate, energie, credinta si seninatate. Doar asta am de dat, de maine dimineata, mai departe. Pentru tristetea de pe chip, va trebui sa cautati in alta parte. Iar cea din suflet, e doar taina mea. " Cateodata e nevoie sa mori putin pe dinauntru ca sa renasti, sa te ridici mai intelept si mai puternic, sa construiesti mai departe". Va multumesc pentru omenie, intelegere si bunatatea din aceste zile. V-am simtit aproape", a scris Andreea Marin pe Fcaebook.

Andreea Marin și-a înmormântat, sâmbătă, tatăl, Dan Marin, la Cimitirul Sfinţii Apostol Petru şi Pavel din Iaşi. Suferinţa Andreei Marin este cu atât mai mare, cu cât tatăl a fost părintele care a crescut-o după ce mama ei a murit când Andreea era doar un copil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel