Andreea Marin, o nouă lovitură din partea lui Tuncay

andreea marin
andreea marin

La numai o lună de la despărțirea de Andreea Marin, o nouă femeie a apărut în viața lui Tuncay. Este nimeni alta decât fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, bruneta Renata Gheorghe. Aceasta a fost surprinsă de paparazzii Cancan în timp ce ieșea din locuința medicului, la o oră târzie.

Renata Gheorghe a fost deschisă și a povestit tot ceea ce s-a întâmplat între cei doi. De asemenea, tânăra a afirmat că a simțit o anumită gelozie din partea asistentei lui Tuncay.

„Am mers la clinică, am făcut o consultaţie, ce implică fiecare procedură. Doar una... că te-ai dus de mai multe ori. Nu doar una, prima dată am fost la consultaţie. În ce limbă aţi vorbit că ştiu că nu vorbeşte româna. Nu, am vorbit în engleză. Aţi fost doar voi doi sau erau mai mulţi medici? Nu, era şi o domnişoară asistentă care a stat cu noi. Una blondă? Da, blondă... E acea blondă care a mai apărut prin presă, Sandra? Nu ştiu exact, nu am urmărit acest subiect ca să-ţi zic... dar era o dră blondă care probabil avea o legătură mai strânsă cu domnul doctor. Adică?  Era puţin mai irascibilă şi tot îşi făcea de lucru în preajma noastră, n-am înţeles ideea dar mă rog, nu asta contează, contează subiectul meu să zic aşa... că nu înţeleg care este problema că am fost la un consult medical şi la nişte terapii. Terapie de suflet? Poate l-ai consiliat tu sentimental. D'aia am venit să te întreb ca nu cumva să publicăm lucruri care n-ar fi adevărate. Am stat două ore pentru că atâta a durat consultaţia, m-a întrebat ce tratamente am folosit, unde am fost, m-am dezbrăcat să mă consulte... Te-a dezbrăcat, în ce sens? Adică mi-am dat bluza jos că trebuia să mă consulte la spate, nu? Ai rămas goală în faţa lui? Mi-am dat bluza jos şi am stat întinsă pe pat cu faţa în jos să poată să mă consulte. Mi-a pipăit spatele în zonele afectate să vadă de unde provin durerile şi să poată să-mi dea un diagnostic.”, a răspuns Renata întrebărilor adresate de prezentatorul emisiunii Cancan. 

Imaginile surprinse de paparazzii Cancan pot fi urmărite aici: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/am-filmat-o-in-toiul-noptii-pe-fosta-printesa-a-tiganilor-in-timp-ce-parasea-imobilul-in-care-locuieste-tuncay-renata-este-motivul-divortului-andreei-marin-mi-am-dat-bluza-jos-si-16063008

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel