Andreea Marin, mamă pentru a doua oară. Anunțul vedetei

La început de an, Andreea Marin a făcut anunțul în ceea ce privește a doua sarcină.

Andreea Marin se află într-una dintre cele mai frumoase perioade din viață și are planuri mari pentru anul 2020, atât pe plan personal, cât și pe plan profesioal. 

Deși își ține viața personală departe de ochii lumii, vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu de aproximativ trei ani și se pare că alături de el și de fiica sa, Violeta, formează o familie perfectă și extrem de iubită de fani. 

A adoptat doi copii

Printre panurile "zânei surprizelor" pentru anul 2020 se numără și un copil, iar Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică, îi  împărtășește dorința.

În trecut, Andreea Marin a adoptat doi copii, de la distanță, un băiat din China și o fetiță din Niger, totul pentru a le schimba total viața prin sprijin financiar.

"Îmi mai doresc un copil"

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală", a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

"În 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate"

„Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: Îmi doresc doar să dorm!. Eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate", a adăugat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel