Andreea Marin, îndrăgostită. Surpriza pe care i-a pregătit-o iubitul

Andreea Marin pare să fie îndrăgostită de noul ei iubit și nu ezită să arate asta și pe rețelele de socializare. 

Vedeta e răsfățată cu bunătățuri de noul iubit, iar acest lucru îl arată și fanilor pre rețelele de socializare. Andreea Marin a postat pe Instagram surpriza pe care i-a făcut-o Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Mai exact, o limonadă bogată.

”Bună dimineața, prețuiește viața! N-am pregătit-o eu, ci sufletul meu pereche, nu ma pot lauda cu ce nu fac cu mana mea, dar... ce bunatateeeeee! O bei din priviri! Limonadă cu lămâi, portocale, mentă din grădina noastră și fructe de pădure. Să începem ziua bine, așadar!”, a precizat Andreea Marin în postare. 

Andreea Marin are 44 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Trăiește un stil de viață sănătos printr-o alimentație atentă și mult sport. De altfel, vedeta apelează cu încredere și la tehnici de înfrumusețare și menținere, oferite de diverite clinici private din București și din țară. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Bună dimineața, prețuiește viața! N-am pregătit-o eu, ci sufletul meu pereche, nu ma pot lauda cu ce nu fac cu mana mea, dar... ce bunatateeeeee! O bei din priviri! Limonada cu lamai, portocale, menta din gradina noastră și fructe de pădure. Sa începem ziua bine, asadar! #pretuiesteviata

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) peMai 9, 2019 at 9:48 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel