Andreea Marin, în culmea fericirii: Mă simt iubită

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin a vorbit despre despărțirea de Tuncay Ozturk și a afirmat că încă mai crede în iubire, deși nu se simte pregătită pentru o nouă relație. Deocamdata, vedeta a ales să se concentre pe dezvoltarea personală și pe fiica ei, Violeta.

Sunt genul de om care gândește bine și dacă ia decizia nu se mai uită înapoi. Îmi asum lucrurile. Îmi doresc să o văd pe fiica mea împlinită și sănătoasă. Nu-mi fac planuri pentru ce va fi după cinci ani. Mai cred în iubire și mă simt un om iubit., a spus Andreea Marin pentru Teo Show.

Întrebată dacă se simte iubită și de către un bărbat, Zâna a răspuns că există bărbați, dar ea nu se simte pregătită pentru o nouă relație. Poate există și astfel de oameni, dar nu sunt deschisă deocamdată pentru asta. Nicio perioadă în viață nu e ca alta, nici un om nu e ca altul, nici eu nu mai sunt ce am fost ieri. Sunt un om care se orientează pe dezvoltarea personală. Vreau să învăț să mă iubesc pe mine și deja am învățat să mă respect pe mine", a adăugat vedeta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel