Andreea Marin îl ACUZĂ pe unul dintre foștii soți: Nu o putea face! S-a CĂȚĂRAT pe umerii mei

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Marin a făcut acuzații dure la adresa unuia dintre foștii soți.

Andreea Marin este una dintre vedetele cunoscute ale României și viața ei personală a fost ținută ascunsă de ochii curioșilor. "Zâna surprizelor", așa cum a fost poreclită în trecut, pe vremea când prezenta emisiunea "Surprize, surprize", a povestit de curând despre problemele pe care le-a avut în căsniciile ei și a oferit detalii dure despre unul dintre foștii soți. 

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. O dată în anul 1995, pe când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, mariajul dintre ei a ținut doar cinci ani. 

În anul 2006, aceasta s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Jr, de care a divorțat 7 ani mai târziu, după ce au făcut-o și pe Violeta, fiica lor. 

Cea de-a treia căsătorie a venit în anul 2013, cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, iar dezvăluirile Andreei Marin de acum se pare că fac referire la acesta. Cei doi s-au despărțit în anul 2016.

Vezi și: Studenții sunt FURIOȘI după anunțul lui Florin Cîțu. REVOLTĂ generală după o nouă LOVITURĂ

Căsătoria cu Tuncay Öztürk, pe interes

Prezentatoarea TV susține că turcul ar fi profitat de ea pentru că este faimoasă, pentru a-și face carieră.

"Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.

Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o comunicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune", a declarat Andreea Marin, într-un interviu.

Vezi și: Prinţul Philip rămâne în SPITAL. Fiul său, prințul Edward, RUPE tăcerea: E frustrat! Primește tratament pentru INFECȚIE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel