Andreea Marin este pe punctul de a-și reface viața

Andreea Marin este pe punctul de a-și găsi liniștea, după divorțul extrem de mediatizat de Ștefan Bănică jr,  în urmă cu circa șase luni. Bărbatul care îi este alături și de care se vorbește  este un medic turc specializat în fizioterapie și osteopatie care lucrează la Spitalul   Acibadem din Istanbul.

[caption id="attachment_318594" align="alignleft" width="310"] Foto: ADPM[/caption]

Potrivit Agenției de Presă Mondenă, vedeta ar fi  fost vazută în compania specialistului fizioterapeut și osteopat Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk este unul din cei mai apreciați profesioniști în domeniul în care activează, el lucrând în mod curent cu sportivi de performanță din întreaga lume în cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului Acibadem. Printre sportivii care au beneficiat de serviciile reputatului specialist se numără și românii Simona Amânar, Andreea Raducan și Marian Drăgulescu.

 Andreea Marin nu a vrut să comenteze asupra posibilei sale relaţii, spunând, însă: "Consider că e firesc ca la un moment dat viața să meargă mai departe, atât pentru mine, cât si pentru tatăl copilului meu. Însa nu simt nevoia sa justific nimic din ce se întâmplă în viața mea intimă, dacă se întamplă! E dreptul meu să fiu un om discret", a declarat vedeta pentru ADPM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel