Andreea Marin, chinuită de o boală gravă, neidentificată de medici

Andreea Marin 3
Andreea Marin 3

Andreea Marin a fost chinuită, timp de trei ani, de o boală căreia medicii - fie ei români, austrieci sau americani - nu i-au dat de capăt. "Zâna" a apelat la mai multe clinici private de peste hotare pentru a i se pune un diagnostic corect, însă medicii nu au reușit să o vindece. Salvarea ei a venit de la o clinică din Turcia.

[caption id="attachment_306957" align="alignleft" width="276"] foto: cancan.ro[/caption]

Andreea Marin mărturiseşte că nu se mai putea odihni noaptea din cauza durerilor. Doar când a ajuns la clinica din Istanbul a aflat de afecțiunea la coloană.

"E deranjat să nu ştii ce te chinuie. Era deja de 2 sau 3 ani de când aveam nişte simptome şi mi se spunea că sunt perfect sănătoasă conform analizelor. Lucrul ăsta nu e tocmai comod. După ce am văzut exemplul Andreei Răducan - ea avea o problemă de sănătate şi nu a reuşit să o rezolve nici în clinici în străinătate. De fapt, nu găsea diagnosticul. Am urmat sfatul ei şi am mers la o oră distanţă la Istanbul unde am descoperit în acelaşi fel, după ani în care problema mea nu era rezolvată, în sensul că nu găseam tratamentul potrivit pentru că nu aveam diagnosticul potrivit, am găsit rezolvarea", a povestit Andreea Marin, conform rtv.net. Impresionată de clinica din Turcia

În Turcia, Andreea Marin a găsit un spital în care s-a simţit ca în propria casă.

"Nu am găsit rezolvarea problemei mele nici la Viena, din păcate, şi nici în Statele Unite. Pur şi simplu nu mi-au găsit diagnosticul. Aici (în Turcia n.r), după o primă consultaţie, au bănuit ce am şi analizele au confirmat bănuiala lor, ceea ce mi-a dat o mare încredere. Apoi am văzut ce înseamnă această mare reţea medicală cu 16 spitale generaliste, cu 12 clinici, cu universitate proprie în care îşi formează oamenii, apoi îi trimit la spitale, să lucreze la spitale din SUA sau să studieze la universităţi precum Harvard şi abia apoi se întorc în Turcia şi lucrează într-un sistem în care există ultimele descoperiri ale tehnicii", a mai spus "Zâna".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel