Andreea Marin Bănică, în perfuzii

andreea-marin
andreea-marin

Andreea Marin Bănică a avut nevoie marți de intervenția unui echipaj medical la domiciliul său, după ce a acuzat dureri puternice. Fosta „zână a surprizelor” a reușit să se pună pe picioare doar cu ajutorul perfuziilor.

Actuala doamnă Bănică a spus că a solicitat serviciile unei ambulanțe din cauza unor dureri stomacale, provocate de o gastrită mai veche, care „își face de cap”.

„Nu e atât de grav precum pare. După o perioadă mai grea de muncă se mai întâmplă să ai câte o criză de stomac, în cazul meu. Am o gastrită mai veche şi îşi face de cap, aşa că am avut nevoie de nişte perfuzii”, a declarat Andreea Marin Bănică, la Happy Hour. Vedeta a explicat că problemele au apărut în urma unei greşeli de alimentaţie, provocate fiind de „niște must”. Ea a ţinut să sublinieze că nu a avut probleme la stomac din cauza unei diete.

„Nu ţin dietă, ţin post. Mănânc mai multe legume, am băut nişte must, de aici fermentaţie şi stare de rău. Nu a fost plăcut, a fost o durere complicată, dar acum sunt ok.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel