Andreea Mantea și Ștefan Stan s-au împăcat

mantea
mantea

Dragoste cu năbădăi între Andreea Mantea și Ștefan Stan. După certuri, despărțire, regrete și lacrimi  de iubire a venit și împăcarea. Potrivit wowbiz.ro., Andreea Mantea a petrecut noaptea trecută alături de Ştefan Stan, în apartamentul pe care şi l-au închiriat

După despartirea plina de lacrimi de la finele saptamanii trecute, Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au împăcat, anunţă wowbiz.ro. Potrivit site-ului, Ştefan şi Andreea au fost văzuţi pupându-se de mama focului în apropierea blocului în care au închiriat un apartament.

 La începutul anului, Andreea Mantea şi Ştefan Stan îşi mărturiseau dragostea în presă.

 "Sunt fericită. Ştefan e un om minunat pe care l-am descoperit într-un moment în care aveam mare nevoie de el. Mi-a arătat o prietenie incredibilă, mi-a fost alături şi am simţit că bătăile inimii încep să se accelereze atunci când mă aşteptam mai puţin. E adevărat, suntem la început, dar trăim o poveste minunată", a declarat Andreea Mantea pentru WoWbiz.

 Şi Ştefan, la rândul său, i-a făcut o frumoasă declaraţie de dragoste brunetei.

 "Andreea este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Am aşteptat 35 de ani ca să mă pot simţi completat şi fericit. A apărut Andreea, nici acum nu ştiu de unde şi ce am facut atât de bun ca să o merit, însă sunt cel mai fericit din lume!Chiar cred că în 2012 a fost sfârsitul lumii pentru vechiul Ştefan Stan. Acum trăiesc cel mai frumos început cu putinţă, unul cu Andreea la braţ", a spus cântăreţul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel