Andreea Mantea, înlocuită cu Diana Rotaru. Schimbare în televiziune

Andreea Mantea a fost înlocuită. 

Mihai Mitoșeru a dezvăluit cu cine o să formeze echipă la emisiunea "Se strigă darul!", emisiune al cărei nou sezon va începe, în curând, la Kanal D. Este vorba despre Diana Rotaru.

Mihai Mitoșeru a anunțat că, odată cu noul sezon, echipa "Se strigă darul!" a suferit unele modificări. Vedeta Kanal D va merge pe urmele celor mai frumoase nunți din România.

Tânăra originară din Republica Moldova a înlocuit-o pe Andreea Mantea. Mihai Mitoșeru și frumoasă artistă de peste Prut se vor întrece, pe viață și pe moarte, în adunatul de daruri pentru tinerii căsătoriți.

Cine e Diana Rotaru 

A debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii. A lansat până în prezent patru albume muzicale: „Numai cu tine", „La vita e bella", „Chitară Maița" și „Din inima Moldovei cânt".

[citeste si]

În republica Moldova a câștigat numeroase premii – „Vocea anului", „Cea mai sexy voce radio", „Vip Fashion Artist". A jucat în filmul „Culorile", precum și în numeroase spectacole, în cadrul Teatrului Luceafărul din Chișinău. De asemenea, a prezentat și emisiuni de radio și televiziune, a fost gazdă pentru două ediții Eurovision desfășurate în Chișinău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel