Andreea Esca, marea IUBIRE a lui Tudor Chirilă. Ce a FĂCUT ca să o REVADĂ, după COVID: "Un piriflic"

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit de Andreea Esca. Ce a făcut acesta pentru a o revedea, după ce a fost infectată cu COVID-19. 

Nu mai este niciun secret că Tudor Chirilă a iubit-o pe Andreea Esca în tinerețe, pe vremea când erau în liceu, iar acum, artistul caută prexte să o viziteze.

După ce a fost infectată de COVID-19 și a ieșit public să spună asta, cu ochii în lacrimi, prezentatoarea știrilor Pro TV și-a luat o vacanță și a plecat departe de Capitală, pe domeniile din Transilvania, pentru a se reface alături de familie.

Andreea Esca nu a rămas singură și a fost vizitată atât de Dana Rogoz, cât și de Tudor Chirilă, care se pare că a zăbovit mai mult acolo și s-a relaxat pe moșia vedetei Pro TV, jucând șah cu Aris, fiul Andreei Esca. Lipsa concertelor și zvonul că emisiunea Vocea României s-au anula în acest an, i-a golit agenda, așa că are timp la dispoziție să se plimbe peste tot, citează click.ro.

Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. "A fost o dragoste care m-a marcat"

"Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vărfu cu Dor, o tabără de ski, şi... Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să va dea numele lui.Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...", a povestit Tudor Chirilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel