Andreea Esca, întrebată dacă s-a implicat în relația fiicei ei cu Mario Fresh: „Normal că vrei să știi ce se întâmplă”

Foto: Youtube Pro TV
Foto: Youtube Pro TV

Andreea Esca și Alexia Eram au făcut dezvăluiri noi despre relația mamă-fiică dintre cele două. 

Faimoasa prezentatoare de știri a declarat că nu vrea să se bage în viața personală a fiicei sale și că relația dintre cele două este mai degrabă de prietenie.

„Suntem prietene, ne certăm ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri.”

„Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!', a dezvăluit știrista, potrivit Fanatik.ro.

„Nu avem același stil”

Referitor la modă, Alexia Eram a dezvăluit că nu a moștenit pasiunea mamei.

„Nu am luat pasiunea pentru modă de la mama. Cumpără tot ce e colorat, dacă are un desen, nu contează de unde este. Ea tot timpul mă întreabă cum să se îmbrace de la evenimente”, a spus Alexia Eram.

„Nu m-aș îmbrăca niciodată în trening. Poate la sport. La vârsta ei purtam fuste foarte scurte, când ești scund…”, a dezvăluit Andreea Esca.

„Aș vrea să îi împrumut pantofii, nu pot să mai iau niciun pantof, port cu 2 numere mai mari. Nu avem același stil. Câte o geantă mi-ai mai luat și nu ai mai adus nimic înapoi”, a dezvăluit știrista.

Mario Fresh: „Nu mi-a fost frică de Andreea, cât mi-a fost frică de domnul Alex”

Mario Fresh a discutat în mai multe rânduri despre relația cu Alexia Eram. Potrivit artistului, deși cei doi sunt într-o relație de foarte mult timp, nu are de gând să o ceară în soție prea curând pe fata Andreei Esca.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!

Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)', a declarat Mario Fresh într-o emisiune pe canalul de YouTube, TheXclusive.

„Din prima zi m-au acceptat…Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât mi-a fost frică de domnul Alex”, a mai continuat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel